JMT-Service

 

Huolto Ja Kunnossapito:

JMT-Service Oy on vuonna 2004 perustettu ja toimintansa aloittanut yritys. Toteutamme vaativia automatisointi- ja sähköistysprojekteja kaiken tyyppiselle teollisuudelle ja julkisille yhteisöille.
Suoritamme itse sähkö-/automaatiosuunnittelut, valmistamme ohjaus- ja sähkökeskukset, teemme asennustyöt sekä käyttöönotamme ja koulutamme asiakkaan käyttö- ja huoltohenkilökunnan.

Erittäin ammattitaitoisen henkilökuntamme vahvuus on laaja-alainen osaamisemme koko sähköistys ja automaation saralta, käsittäen kaiken tyyppisen teollisuuden ja julkisen rakentamisen sähköasennukset sekä automaation.

Huolto ja kunnosspito ovat keskeisellä sijalla palvelutarjontaamme. Toteutamme erillaisia huolto ja kunnossapito ratkaisuja erillaisille teollisuuksille.

Erityisosaamista ovat, sähkö- ja automaatioasennukset, ohjelmointi, muotinlämmittimien-, kuivureiden- sekä raaka-ainejärjestelmien huolto ja asennus, paineilmalaitteiden huollot ja asennukset, paineilmalaitteiden ja koneiden asennukset, lämpökuvaukset ja sähköenergia mittaukset.